Sender indenfor 24 timer |14 dages returret |Lækre opskrifter

Handelsbetingelser


Bestilling

Bestilling af varer sker via vores shops hjemmeside.

Personer under 16 år kan ikke købe vin og øl  i shoppen. Personer under 18 år kan ikke købe varer med en alkoholprocent over 16,5 %

Tilfredshedsgaranti:

Hvis du mod forventnig skulle være så uheldig, at modtage en dårlig flaske vin eller øl, der har prop eller gået i gæring, skal du sætte proppen på og kontakte os på mail@vinoweekends.dk inden du smider den ud.

Du er selvfølgelig i det tilfælde berettiget til at få en undskyldning og dit køb refunderet- Det er det mindste vi kan gøre!

 

Vi prøvesmager selv samtlige af vores varer i shoppen, og står 100 % inde for deres kvalitet. Skulle du opleve en vin eller øl ikke lever op til din forventning, tager vi kassen retur, hvis du samlet har købt mindst 6 ens. Du skal blot kontakte os på mail@vinoweekends.dk ogherefter returnere varerne til os. Vi modtager kun pakker sendt til vores adresse og ikke til pakkeshops eller pakker sendt på efterkrav.


Priser

 

Alle priser hos vinoweekends og mums er i danske kroner og inkl. moms og afgifter.

Du kan betale med mobilepay, dankort, visa-dankort, mastercard og diners, og evt. transaktionsgebyrer betales af kunden. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Der tages forbehold for evt. afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl.

 


Levering og fragt
 

Vinoweekends og mums leverer til hele Danmark. 

Fragtpriserne gælder for Danmark - dog ikke Grønland, Færøerne og ikke brofaste øer. 

Vi sender med danske fragtmænd og GLS. 

Fragtpriser er 49 kr for alle forsendelser

Ved køb over 600 kr sender vi fragtfrit.

Leveringstiden er 3-5 dage.

Der kan evt. afhentes i Viborg og Brøndby efter nærmere aftale. Skriv til os på: mail@vinoweekends.dk

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse meddele os, om du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail på: mail@vinoweekends.dk 

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varen skal være uåbnet.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
vinoweekends og mums

Gotlandsvej 15

8800 Viborg
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
vinoweekends og mums

Gotlandsvej 15

8800 Viborg
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos vinoweekends og mums efter købelovens retningslinjer.
Dine oplysninger hverken videregives eller sælges til tredjemand.
 
Du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@vinoweekends.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til: mail@vinoweekends.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til   Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Du kan også klage via http://ec.europa.eu/odr. Dette er mest regelvant, hvis du er fra et andet eu-land end dk. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mailadresse: mail@vinoweekends.dk

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1/10/2020