Mørbradbøf med fyldt kartoffel, frække rabarber og rødvinssauce.

Løjerlig vegetar pizza

 

Når vi laver pizzaer på grillen, er denne vegetarpizza med løg og feta altid med på programmet. For den vores yyyyyyyndlings!
Prøv den – du bliver ikke skuffet!

Til 1 pizza skal du bruge: 

100 g blød feta

2 rødløg i tynde skiver

50 g valnødder

lidt olivenolie

1/2 dl balsamico

1 håndfuld frisk timian (tørret kan også bruges. Så ca 2 tsk)

salt

peber

Sådan gør du: 

Smid løgene på en varm pande med lidt olievenolie, og steg dem til de bliver lidt bløde. Tilsæt timian, peber, salt og balsamico. Lad balsamicoen koge ind. Tilsæt sukker. Lad løgene køle af.

Rul eller tryg dejen ud. Vi kan bedst lidt tynde pizzaer , men det er jo smag og behag.

Pensel bunden med lidt olie og kom mozzarella på i små bidder.

Når løgene er afkølet let, fordeles det på pizzaen, og der toppes op med feta i små bidder og let hakkede valnødder.

Bag pizzaen på en forvarmer pizzasten på din grill, eller i din ovn, hvor du placere pizzastenen i bunden af ovnen, (ved ca 240 grader, )til den er gylden og sprød. Ca 15 minutter.

Ude af ovnen drypper du den med olivenolie, Og pynter evt med lidt frisk origano.  Og så er der kun tilbage at sige:

Gå om bord! 🤗

Tip: Smager også fantastisk kold på madpakken næste dag… 😉😉

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du kan lide, hvad du ser, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Her er du velkommen til at skrive til os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørbradbøf med fyldt kartoffel, frække rabarber og rødvinssauce.